Corona en de praktijk


Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Ik houd de 1.5 afstandsregel in acht en de praktijk wordt na elk consult gedesinfecteerd. 

Wel neem ik onderstaande regels, opgesteld door het RIVM in acht:

1. Ben je in de afgelopen 14 dagen in een risico gebied geweest? 
2. Ben je direct met iemand in contact geweest die het coronavirus heeft?
3. Heb je een van de volgende klachten?
* verkoudheid 
* Hoesten 
*Koorts 
* Luchtwegklachten 
* Koorts (hoger dan 38 graden) 

Als je op een van deze vragen positief antwoord, dan kan ik je helaas niet ontvangen in mijn praktijk en zal je contact moeten opnemen met de GGD of je huisarts. 

Een online sessie via FaceTime, of Skype is dan wel mogelijk. 

Is dit niet het geval, ben je gewoon welkom in mijn praktijk.

Wanneer we via Skype een sessie doen, hebben we eerst telefonisch of via whatsapp contact zodat je jouw Skype naam kan doorgeven en een korte toelichting van je hulpvraag zodat ik de sessie kan voorbereiden. Het tarief van een sessie van een uur is € 80,- en zal vooraf of achteraf worden voldaan via een betaalverzoek of met de IDEAL – betaalmogelijkheid die bij je factuur wordt meegezonden via e-mail.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.