Ervaringen van clienten

Controle terug krijgen op je leven. 

Buiten dat ze ontzettend goed is in wat ze doet is haar toegankelijke no-nonsense en down to earth houding wat mij aanspreekt bij Esther.
Ik ben bij Mind-Reset begonnen met de virtuele maagband, maar inmiddels laat ik mij voor velerlei struikelblokken in mn leven door Esther onder hypnose brengen. Het helpt mij zien wat er aan schort en dat stuk op een minder voorname plaats te zetten in mijn hoofd door er iets krachtigers voor terug te zetten. heel verhelderend en ontwarrend. Met recht een mind-reset.
thanks mop 💋

Het lijkt te lukken!  

Na heel veel jaren ploeteren met mijn gewicht, eindelijk resultaat.

Even over mij. Ik ben 74 jaar, al 17 jaar weduwe.

Ik kreeg kort nadat mij vader, man en schoonzoon overleden, vleugels om te overleven.

Maar er kwamen klachten, heel hoge bloeddruk, 220 / 200, dus het ziekenhuis in.

Ook hoge cholesterol en een hoge suikerstand staken hun kop op. 

Je krijgt ook, denk ik,  meestal alles tegelijk!

Toen begonnen met de medicijnen en diëtistes,  wel 5 verschillende geprobeerd. 

Hielp weinig, soms 1 kilo.

En nog diverse ander NOOD-afval behandelingen geprobeerd, ook die met je bloed- afvaldieet.

Daar viel ik wel wat vanaf. Maar de suiker bleef en werd al hoger, ik slikte het maximaal aantal wat per dag mocht/mag.

De huisarts zei als je niet afvalt moet je gaan spuiten en dat is iets – wat ik zeker weet- 

Ik KAN het niet en ik WIL het niet, niet bij een ander en niet bij mijzelf.

Wat nu te doen, ik sport 2 maal per week. Tot vorige jaar ook 2 maal per week Badminton gespeeld, gestopt hiermee werd fysiek te zwaar.

Mijn suiker klom gestaag omhoog een half jaar terug opeens was hij 16,5. Ik schrok zo.

WAT NU TE DOEN.

Ze zeggen wel eens hulp: Hulp is nooit ver weg als je maar goed om je heen kijkt, letterlijk en figuurlijk.

Ik zag op faceboek opeens voorbij komen, Virtuele maagband. 

He kan dat dan vroeg ik mij meteen af.

Over nagedacht met een vriendin over gesproken, zei had een collega en die had het “laten doen”.

Erg te vrede was die persoon en 5 kilo afgevallen in korte tijd.

Dus ik dacht WAAROM ga ik het niet proberen, want spuiten dat nooit.

Na nog een paar dagen nadenken, helpt niet, want je hebt je besluit al genomen. Bellen dus.

 

Ik kreeg “Esther” aan de telefoon, hele prettige stem, dat voelde goed.

In het kort uitgelegd wat er aan de hand was, en we hebben meteen een afspraak gemaakt.

Ik ging dus voor de virtuele maagband.

Bij het eerste gesprek ging het eigelijk al gauw over het vele verdriet wat nog erg aanwezig was in mij.

En dat zou wel eens de grote boosdoener kunnen zijn, dat ik niet kon afvallen.

Dus eerst daar maar aan werken: Voor het eerst van je leven onder hypnose gaan is vreemd. 

Je hoort alles en je bent je bewust waar je bent!!

Volgens Esther deed ik het erg goed – wat weet ik niet- maar ik geloofde haar.

Ik kreeg een bandje met – zelf doe-hypnose – op mijn WhatsApp.

Werkt perfect, maar neem de rust en/of tijd ervoor. 

Inmiddels ben ik 5 keer geweest, en mijn suiker is nu 8.5 en bloeddruk is ook goed.

Ook ben ik in 3 maanden tijd ruim 3 kilo afgevallen.

Met het anders eten, gezonder en minder. In mijn geval geen koolhydraten.

En ik heb het boek van “Maak jezelf beter” diabetes type 2 , van Hanno Pijl, internist-endrocrinoloog en hoogleraar diabetologie aan LUMC, gekocht had ik over gelezen in NRC.

Heb je ook veel aan, en ook nog lekkere recepten.

Ik bedank mijzelf, Esther en Hanno.

Als je het wilt proberen, heel veel succes en geluk en liefde.

Een gelukkig mens. 

________________________________

 

Virtuele Maagband

hele fijne ervaring.
Ik ben ontzettend geholpen .
Ik kwam voor de virtuele maagband en ben met zoveel meer geholpen.
Ik kan mij nu een veel beter positiever en vrolijker mens noemen. Ik kom zeker nog terug voor ondersteuning.

Mirel

________________________________

Mezelf vinden

Op zoek naar mezelf en af willen van diep vastgeroeste emoties kwam ik via een tip bij Esther terecht. Vanaf de eerste sessie een klik en gelijk resultaat. op dit moment wordt ik ongelooflijk op de proef gesteld maar door de kracht en handvatten van Esther haar methodes kan ik alles aan. Mijn ultieme dank aan jou, blij dat je op mijn pad kwam en nog met me mee loopt!
liefs Esther

________________________________

Emotionele balast

Ik kwam bij Esther terecht omdat ik in een situatie zat waar ik voor mijn gevoel niet uit kon komen zonder hulp. Na eerst drie keer bij een psycholoog te zijn geweest na een enorme wachttijd, werd ik geattendeerd op mindreset. Kon heel snel terecht en heb vanaf de eerste sessie enorm veel resultaat. Esther is van alles, tot aan een luisterend oor. Dus de psychologe niet meer nodig gehad. Ik ben door de therapie door een heel zware emotionele tijd gesleept en kan eerlijk zeggen dat dit allemaal dankzij de persoonlijke en lieve behandelingen bij Esther is. Raad het ook veel vrienden en kennissen aan want de behandelingen zijn heel breed. De vrienden en kennissen bedanken mij ook voor deze tip omdat zij er ook veel baat bij hebben. Ik blijf ook zeker regelmatig bij haar komen voor een oppepper.

Groeten Brenda

________________________________

Tinnitus

Ik volg Mind-reset al een tijdje op Facebook en was geïntrigeerd geraakt door de hypnosetherapie die Esther succesvol toepast op clienten met uiteenlopende klachten.
Zelf heb ik al jaren last van oorsuizen en ben naar Esther toe gegaan met de vraag of ze met hypn

otherapie iets zou kunnen doen aan deze nare klacht.
Een combinatie van EMDR en hypnotherapie heeft al na de eerste sessie mijn hinder van het oorsuizen vermindert.
Esther stelde me erg op mijn gemak, nam de tijd voor me en gaf me ook de ruimte om sceptisch te zijn.
Ik beveel dit iedereen aan.

Wat je klacht ook is. Lichamelijk of geestelijk.

_________________

Bericht op Facebook:

Goedemorgen FB 🤗 dit filmpje wil ik toch even delen want vond hem wel bijzonder!!! Vorig jaar was ik hier aan geskied en afgevoerd met een traumahelikopter. Heb nog nooit zoveel pijn gehad. En ik ben geen pieper… Dankzij de behandelingen van mn zus Ria van der Spek was ik al vrij snel op de been. Je begrijpt dat ik niet meer durfde te skiën. Een vriendin van mijn zus Esther Spaans van Mindreset heeft mij voor de vakantie 2x behandeld met hypno EMDR dankzij haar stond ik weer zonder angst op de skies. écht een aanrader voor ieder die een ongeval heeft mee gemaakt. Ik kon nu écht weer genieten!!!

_________________

 

Ervaring van Bianca. Ze is inmiddels 30 kg kwijt.

*14 maart 2016*
Het begin van een nieuw leven, waarin hoofd en hart zijn opgeruimd, de behoefte aan eten om alle onzinnige redenen is weggenomen en het niet meer MOET…
Een leven waarin geen energie en liever lui op de bank heeft plaats gemaakt voor 3x in de week met veel plezier in de sportschool.

17264239_10154509085962106_319370507939318813_n

*14 maart 2017*: -32.5 kilo!

Lieve Esther; jij zegt altijd heel hard dat ik het zelf heb gedaan en dat is ook zo!
#IkBenTrotsOpMij
Maar jij hebt mij ge-Reset, opnieuw geprogrammeerd.
Door jou heb ik nu een pad met kleine tasjes die ik kan openmaken en weer kan sluiten in plaats van een grote jute zak vol verdriet en nare herinneringen.
Door jou hoor ik de stem in mijn hoofd zich niet meer afvragen wat een ander van mij zal vinden en of een ander vind dat ik het allemaal wel goed doe.
Ik ben minder ziek en minder moe!
Ik hou van mijn leven en bovenal hou ik van mezelf!
Dankbaar ben ik dat jij op mijn pad bent gekomen en mij de juiste richting hebt gestuurd!

17264892_10154509085967106_5400894895444217092_n

 

 

 

 

 

____________________

Lieve Esther,

Ik zou je wel meerdere keren willen bedanken voor de veranderingen die je in korte tijd met je sessies bij me hebt teweeggebracht. Vrijdag 7 oktober 2016, nu 4 maanden en 5 sessies geleden had ik m’n eerste sessie bij je voor het installeren van een virtuele maagband. Na deze sessie is m’n leefstijl compleet veranderd en begon ik al veranderingen te merken in mijn gedachten en gedrag. Ik ging bewuster eten, koos voor gezonde dingen, kleine porties en m’n ziekelijke drang om te eten werd na elke sessie met jou minder. Het was elke keer weer een openbaring wat ik na een sessie met jou meemaakte. Ik lustte nooit peentjes en ben nu gek op peentjes😁ik drink nu spa in plaats van frisdrank en ik kies nu bijna automatisch voor gezonde voeding in de supermarkt. 

In 4 maanden ben ik nu 12 kg lichter en 2 maten kleiner, dat is me met sporten nooit gelukt en zeker niet in zo een korte periode. Wat een verademing dat ik niet meer hoef te sporten om af te vallen, afvallen gaat nu vanzelf door mijn nieuwe eetgewoonten. Ik eet nu om te leven en leef niet meer om te eten. 

Lieve Esther, wat ben ik blij dat ik jou heb ontmoet. Blij dat ik jou uit velen heb gekozen om een virtuele maagband bij me te installeren. Ik vind je een fantastisch, lief en warm mens met een positieve energie die een aanstekelijk effect heeft. Ga zo door en je zult nog vele mensen gelukkig maken. 

Liefs xxx

Groet V.

____________________________________________________________________________

(Virtuele Maagband)

Als ik op 23 mei 2016 bij Esther kom voor de virtuele maagband heb ik er dik 20 jaar van lijnen opzitten.

Vele pogingen heb ik ondernomen, vaak met succes, nog vaker met een steeds groter terugkerende hoeveelheid kilo’s.

Ik was altijd, overal, op elk moment in mijn leven bezig met mijn gewicht en maakte het voor mezelf nog zwaarder door te denken dat iedereen ook altijd bezig was met hoe zwaar of licht ik nu weer was.

Op mijn 22ste ondernam ik mijn eerste lijnpoging, woog ik 67 kilo bij 1.58(niet eens zo zwaar). Ik woog snel 58 om bij de volgende poging van 70 kilo te komen en de derde van 75 kilo. Deze keer viel ik 15 kilo af (voor mijn trouwerij) en was een paar jaar (en 2 kinderen) later uitgekomen op 85 kilo. (met de nodige lijnpogingen tussendoor…natuurlijk. Altijd ermee bezig) Er kwam een nare periode aan in mijn leven, met een scheiding en het gevolg dat ik nog maar 56 kilo woog. Gewoon vanzelf…wat was ik ongelukkig, maar blij met mijn “meisjeslijf”. Ik werd verliefd, woonde 2 jaar met mijn kinderen alleen en verhuisde uiteindelijk vanuit Zeeland naar mijn grote liefde in Wormerveer. Nog steeds rond de 60 kilo kwam ik in 2010 naar de Zaanstreek. En dan wordt alles weer rustig, de relatie is fijn en stabiel en we genieten van een bourgondisch leven. Langzaam is mijn lijngedrag weer op volle sterkte aanwezig weeg ik 75 en begin ik in oktober 2014 aan Cambridge. Snel resultaat, dat is wat ik wilde en met sinterklaas had ik er 11 kilo af. In de zomer zie ik alweer bijna de 70 op mijn weegschaal en in 2016 zit ik gewoon weer op 76 kilo…weer zwaarder!!

Ik vraag me wanhopig af wat kan ik nu nog…lijnen werkt gewoon niet voor mij. Moet ik naar een psycholoog? Een praatgroep? Ik moet iets want ik wordt gek van mijn eigen systeem.

“Je moet lijnen, je bent te zwaar, je kan niks”….en ondertussen schuif ik alles(al dan niet stiekem)naar binnen. Chips, chocolade, waterijs en dan blijft het niet bij een beetje.

Dan lees ik via Facebook over Esther’s mind reset hypnotherapie. Ik lees haar site en mijn nieuwsgierigheid is meteen gewekt. Ik lees verder over hypnotherapie op allerlei sites en denk misschien is dit het dan?

Als ik een berichtje van Monique lees dat ze na 1 keer rust in haar hoofd heeft ten aanzien van eten ben ik om. Dat is wat ik wil…rust in mijn hoofd, niet meer alsmaar aan lijnen denken.

Ik ben nog steeds sceptisch maar denk, baadt het niet dan zal het me zeker ook niet schaden.

23 Mei eet ik voordat ik s’middags naar Esther ga voor de virtuele maagband nog chocoladebroodjes als lunch en drink zoete oploskoffie latte macciato van nescafe ( verslavend lekker en ik kan ze niet laten staan).

Esther brengt me onder hypnose en ik heb het idee dat er niets gebeurt. Ik ben bewust aanwezig, er is niks engs of raars aan. Het lijkt of ik even heerlijk aan een soort meditatie heb gedaan(wat met een druk hoofd als het mijne best bijzonder is)

Dezelfde dag merk ik verschil in alles, bij de deka kies ik meteen voor een gezonde maaltijd, ik hoef geen frisdrank meer, mijn verslaving aan zoete koffie is weg.

In de daarop volgende weken ben ik vooral bezig met het besef, de verwondering, het genieten van het feit dat er niets dwangmatigs meer over is aan mijn eetgewoontes. Er kan om me heen gesnoept en gegeten worden wat ze willen, ik hoef niet meer, ik wil niet meer.

Ik val langzaam maar gestaag af en ben deze vakantie lichter thuis gekomen dan voordat we gingen. Dat is me echt nog nooit gebeurt! Ik voel wanneer het genoeg is, maar ik voel me vooral blij met mezelf. Ik loop bewust verder met de hond en neem vaker de trap en een omweg.

Ik zal mijn doel bereiken en dat is dankzij mezelf en Esther. Esther je bent een fijne persoonlijkheid, betrokken, behulpzaam en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb via social media. THXXX

 

Grtz Virginie

____________________________________________________________________________

 

(Virtuele Maagband)

Afgelopen april ben ik bij Esther snuif gestart met hypnotherapie, virtuele maagband.

De reden was omdat ik niet meer uit de vicieuze cirkel kwam qua eetgedrag, en ik de afgelopen jaren niet meer de baas was over mijn eigen gedachtes rondom eten. Het gevangen zitten in je eigen gedachtes, het een denken en het ander doen maakten mij erg moe en ontevreden. Bij het zien van de advertentie van Esther hypnotherapie/virtuele maagband kreeg ik weer een sprankje hoop en het leek mij de juiste weg deze therapie te gaan volgen en uit deze vicieuze cirkel te komen. En inderdaad nu 3 maanden later is er al zoveel veranderd in mijzelf !!! door de sessies geeft Esther jou zo’n  open blik naar jezelf dat op een gegeven moment de knop echt omgaat ! Esther zoekt tijdens de sessies met jou je diepste kern op / vast gewortelde emoties zij rijkt jou tools aan deze tijdens de sessies zelf op te lossen. Deze sessies maken je vrij van blokkades, dit gaat met een lach en een traan. Esther is een ontzettend lieve vrouw die tijdens de sessies meedenkt hoe de kern nog beter aan te pakken. Tijdens het volgen van deze sessies hoort ook een audio die je dagelijks afluistert, die is speciaal op mij gericht, dit is een enorme houvast en stimulans voor je eigen gedragsverandering, het helpt mij nog steeds en voel me er ook heel prettig bij ! emoties waarom mijn eetgedrag was worden tijdens de sessies aangesproken en je aangeleerd anders met eten om te gaan en andere activiteiten te vinden i.p.v. eten. Je wordt bewust gemaakt van je eten, waarom eet ik dit nu ? heb ik het nodig ? is het gezond voor me ?  nu 3 maanden verder voel ik me VRIJ !!! ik maak nu bewuste keuzes, ik eet drie x op een dag en dat is prima, en ook voldoende ! tegenstrijdige gedachtes rondom eten zijn van de baan. Ik eet drie gezonde maaltijden en ben daar zeer tevreden mee ! mijn wil is nu echt mijn wil. Het is zo’n geluk dit te mogen ervaren. Nu 3 maanden verder en 15 kilo lichter voel ik me puur mijzelf en erg happy, Slanker, gelukkiger en voel me nog mooier dan ik al was haha.. ik heb nog wel wat te gaan wat heb mijn streef gewicht nog niet behaald maar ik weet zeker dat dat de aankomende tijd zeker gaat lukken !

Ik gun iedereen deze nieuwe mindset. Esther bedankt voor de mooie ervaring en mijn nieuwe levenswijze die het mij gebracht heeft !

Liefs s

____________________________________________________________________________

(Burn-out Programma)

Door een jarenlange stapeling van factoren was ik in een situatie terechtgekomen waarin ik als mens niet meer kon functioneren. ik had geen controle meer over mijn gedachten, ik had totaal geen overzicht en geen energie meer. Ik had last van veel lichamelijke klachten en angsten. Ik was letterlijk opgebrand en uitgeblust.

Esther van mindreset heeft mij op een heel effectieve manier geholpen om mijn gedachten vrij van negativiteit te maken.
Mijn boosheid die uitliep in wanhoop en razernij nam ze weg. Mijn angst en onverwerkt verdriet die daarna vrij kwamen zijn in banen geleid. Ik heb mijn gedachten weer onder controle, mijn energieniveau is enorm gestegen. Ik ben weer mens.

Ik ben zeer onder de indruk van wat Esther in korte tijd – voor mij heeft kunnen doen. Ik was onbekend met hypnosetherapie en de geweldige mogelijkheden hiervan.

Esther is een fijn mens met een warm hart en goed luisterend oor, en heeft een brede ervaring in hulpverlening en psyche en gebruikt haar kennis en ervaring met andere methoden ook tijdens de hypnotherapie. Ik ben je heel dankbaar Esther.
____________________________________________________________________________
Een reactie op de Virtuele Maagband

Na jaren van ” ach nou ja.. nog eentje dan.. ” in maart het traject virtuele maagband in gestapt.
T klonk makkelijk, zo makkelijk dat ik er  sceptisch over werd.. wanneer komt die terugval ?..  … Nu 3 maanden later is het nog steeds makkelijk… ik kan 1 snoepje , 1 wijntje nemen .. of zelfs bedanken !!!
De enige momenten dat ik zwoeg is met sporten !!!
Zelfs dat is nu leuk en geen verplichting
Inmiddels ben ik 20 cm rond mijn taille kwijt,  2 tot 3 kledingmaten kleiner  , is mijn conditie beter dan in de laatste 20 jaar en zijn er  demonen uit mijn hoofd  verdwenen .
Ik ben heel blij met de ” geresette ” versie  van mijzelf !!!!

____________________________________________________________________________(LLoslaten van ervaringen en nare periode uit het verleden)

Lieve Esther,

ik wil je bedanken voor de fijne sessie van vorige week. Ik dacht altijd dat ik niet in hypnose zou kunnen komen. Door de professionele manier waarop jij het hebt aangepakt en door hoe vertrouwd het bij je voelde, is het mij goed gelukt op een dieper niveau te komen. Dit was een heel bijzondere ervaring!  Er kwamen beelden en emoties los die echt raakten aan waar ik mee worstel. Tegelijkertijd had ik meteen het idee dat ik deze dingen kon verwerken, dat het positiever en krachtiger werd.

Dat helpt me beter de functioneren op andere gebieden van mijn leven en voelt als een bevrijding.

We gaan nog een paar sessies doen, om ook andere thema’s waar ik mee worstel aan te pakken en daar zie ik door de positieve ervaring tijdens onze eerste sessie erg naar uit. Het idee dat er structureel iets gaat veranderen en dat ik deze ervaring met hypnose opnieuw mag beleven! Je komt tijdens de sessie in contact met je diepste zelf, iets wat in het dagelijks leven niet goed lukt, waardoor de oorzaak blijft bestaan en problemen bij periodes steeds terugkomen. Wat zou het fijn zijn om dit echt te verwerken! Ik heb er vertrouwen in dat dit ons gaat lukken.

Liefs M.

____________________________________________________________________________

(Koopdrang)

Ik ben bij Esther geweest vanwege een sterke drang mezelf te verliezen in mijn hobby door hier teveel geld aan uit te geven. Ik wilde hier meer controle over omdat het voelde als dwang.

Met name op momenten van verminderde rust en/of controle werd deze behoefte sterker. De consequentie hiervan was schuiven met geld wat schuldgevoel als gevolg had.
De eerste sessie was succesvol geweest want de koopdrang was weg.Er waren geen impulsaankopen meer gedaan en ik had geld over gehouden! Ik ervaarde een gevoel van rust en bevrijding omdat de drang en dwang weg was.
De tweede sessie hebben we gewijd aan het behandelen van de onderliggende oorzaak van de drang om er zeker van te zijn dat het niet terug komt of zich op een andere manier gaat uiten. Dit heeft een nieuw inzicht gegeven waardoor het probleem ook echt is opgelost en er nieuw gedrag voor in de plaats is gekomen.

Ik had niet verwacht zo snel van mijn probleem af zou komen omdat ik hier al jaren last van heb.

____________________________________________________________________________

(stoppen met roken)

Vier weken terug ben ik door Esther onder hypnose gebracht om me te helpen bij het stoppen met roken. Ik vond het erg spannend want ik rook al 30 jaar en flink ook. Ik zag ook erg tegen de ” afkick” verschijnselen op. Tot op heden heb ik niet meer gerookt 😀😀 en vallen de ontwenning verschijnselen mee. Natuurlijk zijn er momenten dat ik denk aan een shaggie maar meer uit gewoonte dan uit behoeften . Misschien komt het nog maar het valt me tot nu toe erg mee. De sessie en uitleg was helder en duidelijk en totaal niet zweverig . Prettige stem. En ja , soms erg confronterend maar dat had ik wel nodig om wakker geschud te worden. Het is natuurlijk nog maar kort maar het begin is er. Bedankt Esther. Ik hou je op de hoogte. Gr. Silvia

____________________________________________________________________________ViVirtuele Maagband

Recensie via facebook:
Al jaren veel te zwaar en emotie eter. Ik wilde zo graag van dat dwangmatige snaaien af. Zoveel dieeten gedaan, maar dat dwangmatige ging niet weg. Na 1 sessie bij Esther heb ik nog geen snoepje aangeraakt. Ik mag eten wat ik wil, maar heb aan sommige dingen totaal geen behoefte meer. Nu 2 sessies gehad, voel me al veel lekkerder in mijn vel zitten. Virtuele maagband is een aanrader!
___________________