Overgewicht door emotie-eten

Overgewicht

Bij overgewicht maak ik onderscheid tussen het hebben van overgewicht door teveel eten en overgewicht door emotie-eten. Wanneer er een sterke overlap is van beide oorzaken, combineer ik beide programma’s met elkaar.

Overgewicht door teveel eten. 

Hierbij is het belangrijkste probleem dat het moeilijk wordt gevonden om te stoppen met eten en teveel en te vaak opschept. Eten niet kunnen laten staan wanneer het in het zicht is. De rem is als het ware weg.

Vaak zijn verkeerde gewoontes aangeleerd.

Wanneer de oorzaak van het overgewicht teveel eten is, maak ik gebruik van het Virtuele Maagband Programma. Dit programma bestaat uit 5 tot 7 sessies. Klik  hier voor meer informatie over het Virtuele Maagband Programma.

Emotie-eten

Ben jij overwegend een emotie-eter? Dan is de Virtuele Maagband waarschijnlijk niet de beste keuze voor jou.

Wanneer je overgewicht hebt omdat je een emotie-eter bent, zal de Virtuele Maagband je niet helpen. De oorzaak ligt bij emotie-eten vooral in het brein.

Het programma van Mindreset bestaat uit 5 sessies waarin je in 5 stappen een definitief einde maakt aan emotie-eten en aan eetbuien.

Je gaat leren hoe je eindelijk vrij kan zijn van dwang, drang en de mentale obsessies rond eten.

Het is een methode die bedoeld is om de controle terug te krijgen over eten.  Zelfs wanneer er geen wilskracht meer is. Je leert hoe je dit moet doen door de onderliggende reden van je overgewicht aan te pakken. Het overgewicht is namelijk een symptoom van een onderliggende reden.

Het programma laat je de relatie die je met eten hebt veranderen zodat je zonder moeite eten kan laten staan en jij je lichaam kan geven wat het werkelijk nodig heeft. Waardoor je rust in je hoofd krijgt en rust in je lijf. Zonder diëten en zonder strenge restricties.

Hypnose is een van de krachtigste methodes waarop het brein te beïnvloeden is. Naast hypnose maak ik gebruik van andere behandelmethodes en technieken om het brein te beïnvloeden maar je gaat ook zelf hiermee aan de slag.

De meeste van  mijn clienten zijn zeer gemotiveerd en ik verwacht dan ook een hoge inzet van mijn clienten. De gebruikte technieken moeten door de client zelf in het dagelijkse leven geoefend en herhaald worden. Anders werkt het niet. Een sterke motivatie is dus erg belangrijk zodat je dit een prioriteit in je leven kan geven.

De moeite die je hiervoor gaat doen gaat je absoluut profijt geven waar je de rest van je leven baat bij gaat houden.

Ben je er klaar voor om de knop definitief om te zetten en de controle te pakken?

Maak dan nu een afspraak door te bellen naar: 05-24378442 of mail naar: info@mind-reset.nl