Training: Stop emotie-eten met de virtuele maagverkleining

Wint de drang naar eten het van je gezonde voornemens?

Eet jij wanneer je gespannen bent, verveeld, geïrriteerd of wanneer jij je juist goed voelt?

Dan ben je waarschijnlijk een emotie-eter en is deze training bedoeld voor jou!

Want je weet waarschijnlijk precies wat je wel en niet zou willen en moeten eten, maar de drang naar teveel en verkeerd eten wint het steeds weer. Dat komt doordat dit een onbewust proces is. De keuze om gezond te eten is een bewust proces, en daar gebruik je wilskracht voor. Maar 80% van alles wat je denkt, doet en voelt gaat onbewust. Je onbewuste drang wint het dus altijd van je bewuste gezonde keuzes.

Daarom is het belangrijk om ook onbewust bekwaam te worden. Mijn technieken en methoden, waaronder hypnose, richten zich hierop. Ik ga jou leren hoe jij je eigen onbewuste brein kan trainen en jij op een gezondere manier met emotie om kan gaan.

Als hypnotherapeut heb ik al veel cliënten in mijn praktijk met succes behandeld om een blijvend gezond gewicht te bereiken. Ik wil dat jij dit ook bereikt!

Ik leer je hoe jij tussen de bijeenkomsten door je eigen brein kan trainen (wat ook nog eens echt tof is om te doen!)

Je lichaam zal slanker worden maar je zelfvertrouwen zal groeien en de liefde voor jezelf en je lijf ook.

Gun jij jezelf een Mindreset waarbij je echt met de onderliggende oorzaak aan de slag gaat om voor eens en altijd een gezonde relatie met eten te krijgen?

Investeer dan ook écht in jezelf en volg de training: Stop emotie-eten met de virtuele maagverkleining.

Je krijgt bij de eerste bijeenkomst een mapje met informatie en tools en een mp3- bestand van een hypnose sessie die 30 dagen dagen beluisterd moet worden.

De training wordt gegeven door Esther Snuif van Mindreset hypnotherapie.

De maagverkleining onder hypnose maakt dat je minder trek hebt, je minder drang zal ervaren naar eten en je sneller voldaan zal zijn waardoor afvallen makkelijker gaat. De training richt zich daarnaast op de onderliggende oorzaak van je overgewicht en de drang naar eten, maar vooral op het doorbreken van het patroon van emotie-eten. Elke bijeenkomst eindigt met een krachtige hypnose sessie.

De training duurt 3 maanden en bestaat uit zeven bijeenkomsten op de woensdag avond: zes groepsbijeenkomsten van twee uur en één individuele kennismaking van een uur vooraf aan de training in mijn praktijk.

De groep bestaat uit maximaal 8 personen (wacht dus niet te lang met inschrijven want vol = vol).

Data:

De training vindt altijd plaats op de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 op:

3, 10, 17, 24 juni
1 juli
19 en 26 augustus.

Locatie:

Zen Moments Centrum
Rode Ring 15
Assendelft

Kosten: € 349.-
(betalen in termijnen mogelijk)

Trainer: Esther Snuif

De volgende thema’s komen aan bod:

✅ Waarom overgewicht niet je eigen schuld is en wat de werkelijke oorzaken zijn.

✅ Waarom minder eten en meer bewegen werkt niet om blijvend gewicht te verliezen.

✅ Waarom het tellen van calorieën en het afwegen van eten ervoor zorgt dat je juist gefocust blijft op eten en hoe de focus van eten wel weg gaat.

✅ De kracht van hypnose en het onderbewuste brein en je leert geweldige tools waarmee je zelf aan de slag gaat.

✅ Je belemmerende overtuigingen over emoties en gewicht en waarom deze jou tegenhouden om te krijgen wat je wil en deze laten we verdwijnen 😃

✅ Wat jouw persoonlijke triggers zijn en hoe je drang naar eten kan verslaan.

✅ Hoe jij je eigen brein kan herprogrammeren.

✅ Hoe je van die saboterende stem in je hoofd een motiverende stem kan maken.

✅ Hoe je een normaal eetpatroon kunt vasthouden wat prima vol te houden is.

✅. Hoe ontstaat emotie-eten en hoe doorbreek je dit patroon waardoor het niet meer nodig is om te eten bij emoties.

Betaling:

Wanneer het bedrag van € 349 ineens betaald wordt, dient dit een week voor aanvang van de training te worden voldaan. Wanneer je ervoor kiest om in termijnen te betalen, zullen de termijnen verdeeld worden in vier momenten waarbij het laatste termijn uiterlijk een week voor het einde van de training voldaan moet zijn. Voor het betalen van de training ontvang je een factuur per e-mail met een mogelijkheid om via IDeal te betalen.

De behandeltechnieken die gebruikt worden zijn: Hypnose, gedragstherapie, Emotional Freedom Technique & NLP

Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving en verder informatie over betaling. Mocht je binnen 2 dagen geen bericht hebben ontvangen, neem dan even contact met me op via e-mail info@mind-reset.nl of telefoon 06-24378442. Ook voor vragen over de training kan je hier terecht.

MELD JE HIER AAN

Enkele ervaringen van mijn cliënten:

“Je wordt bewust gemaakt van je eten, waarom eet ik dit nu? Heb ik het nodig? Is het gezond voor me? Nu 3 maanden verder voel ik me VRIJ!!! Ik maak nu bewuste keuzes, ik eet drie x op een dag en dat is prima, en ook voldoende! Tegenstrijdige gedachtes rondom eten zijn van de baan. Ik eet drie gezonde maaltijden en ben daar zeer tevreden mee! Mijn wil is nu echt mijn wil. Het is zo’n geluk dit te mogen ervaren. Nu 3 maanden verder en 15 kilo lichter, voel ik me puur mijzelf en erg happy. Slanker, gelukkiger en ik voel me nog mooier dan ik al was, haha.. Ik heb nog wel wat te gaan want ik heb mijn streefgewicht nog niet behaald, maar ik weet zeker dat dat de aankomende tijd zeker gaat lukken!”
“Al jaren veel te zwaar en emotie-eter. Ik wilde zo graag van dat dwangmatige snaaien af. Zoveel diëten gedaan, maar dat dwangmatige ging niet weg. Na 1 sessie bij Esther heb ik nog geen snoepje aangeraakt. Ik mag eten wat ik wil, maar heb aan sommige dingen totaal geen behoefte meer. Nu 2 sessies gehad, voel me al veel lekkerder in mijn vel zitten. Virtuele maagband is een aanrader!”
“Ik gun iedereen deze nieuwe mindset. Esther bedankt voor de mooie ervaring en mijn nieuwe levenswijze die het mij gebracht heeft! “

“Al jaren veel te zwaar en emotie-eter. Ik wilde zo graag van dat dwangmatige snaaien af. Zoveel diëten gedaan, maar dat dwangmatige ging niet weg. Na 1 sessie bij Esther heb ik nog geen snoepje aangeraakt. Ik mag eten wat ik wil, maar heb aan sommige dingen totaal geen behoefte meer. Nu 2 sessies gehad, voel me al veel lekkerder in mijn vel zitten. Virtuele maagband is een aanrader!”

“ Ik gun iedereen deze nieuwe mindset. Esther bedankt voor de mooie ervaring en mijn nieuwe levenswijze die het mij gebracht heeft ! “

Soms heb je meer tijd nodig

Het verschilt per persoon en situatie hoe diep een eetprobleem geworteld is. Sommige deelnemers kunnen de nieuwe inzichten meteen toepassen en ervaren direct grote vooruitgang. Bij anderen is het oude patroon hardnekkiger. Je hebt dan meer tijd nodig dan de 7 bijeenkomsten kunnen bieden of meer diepgang dan in een groep bereikbaar is, bijvoorbeeld omdat jouw eetproblemen eigenlijk een symptoom van iets anders zijn. 

Vandaar dat sommige deelnemers ervoor kiezen om na de training nog door te gaan met individuele therapie. Hiermee gun je jezelf de ruimte om werkelijk bij de wortel van je probleem te komen en jouw proces af te maken. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC waardoor in veel gevallen een vergoeding mogelijk is bij een aanvullende verzekering. Voor de groepstraining is dit helaas niet mogelijk.

Daarnaast zullen er maandelijks focus-avonden georganiseerd worden waarbij je de focus op je proces kunt vasthouden. Deelname aan deze avond bedragen € 25.- per avond.


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.