Virtuele Maagband ervaringen

Ervaringen van cliënten die het traject hebben gevolgd:

Lieve Esther,

Ik zou je wel meerdere keren willen bedanken voor de veranderingen die je in korte tijd met je sessies bij me hebt teweeggebracht. Vrijdag 7 oktober 2016, nu 4 maanden en 5 sessies geleden had ik m’n eerste sessie bij je voor het installeren van een virtuele maagband. Na deze sessie is m’n leefstijl compleet veranderd en begon ik al veranderingen te merken in mijn gedachten en gedrag. Ik ging bewuster eten, koos voor gezonde dingen, kleine porties en m’n ziekelijke drang om te eten werd na elke sessie met jou minder. Het was elke keer weer een openbaring wat ik na een sessie met jou meemaakte. Ik lustte nooit peentjes en ben nu gek op peentjes😁ik drink nu spa in plaats van frisdrank en ik kies nu bijna automatisch voor gezonde voeding in de supermarkt. 

In 4 maanden ben ik nu 12 kg lichter en 2 maten kleiner, dat is me met sporten nooit gelukt en zeker niet in zo een korte periode. Wat een verademing dat ik niet meer hoef te sporten om af te vallen, afvallen gaat nu vanzelf door mijn nieuwe eetgewoonten. Ik eet nu om te leven en leef niet meer om te eten. 

Lieve Esther, wat ben ik blij dat ik jou heb ontmoet. Blij dat ik jou uit velen heb gekozen om een virtuele maagband bij me te installeren. Ik vind je een fantastisch, lief en warm mens met een positieve energie die een aanstekelijk effect heeft. Ga zo door en je zult nog vele mensen gelukkig maken. 

Liefs xxx

Groet V.

___________________________________________________________________________

Als ik op 23 mei 2016 bij Esther kom voor de virtuele maagband heb ik er dik 20 jaar van lijnen opzitten.

Vele pogingen heb ik ondernomen, vaak met succes, nog vaker met een steeds groter terugkerende hoeveelheid kilo’s.

Ik was altijd, overal, op elk moment in mijn leven bezig met mijn gewicht en maakte het voor mezelf nog zwaarder door te denken dat iedereen ook altijd bezig was met hoe zwaar of licht ik nu weer was.

Op mijn 22ste ondernam ik mijn eerste lijnpoging, woog ik 67 kilo bij 1.58(niet eens zo zwaar). Ik woog snel 58 om bij de volgende poging van 70 kilo te komen en de derde van 75 kilo. Deze keer viel ik 15 kilo af (voor mijn trouwerij) en was een paar jaar (en 2 kinderen) later uitgekomen op 85 kilo. (met de nodige lijnpogingen tussendoor…natuurlijk. Altijd ermee bezig) Er kwam een nare periode aan in mijn leven, met een scheiding en het gevolg dat ik nog maar 56 kilo woog. Gewoon vanzelf…wat was ik ongelukkig, maar blij met mijn “meisjeslijf”. Ik werd verliefd, woonde 2 jaar met mijn kinderen alleen en verhuisde uiteindelijk vanuit Zeeland naar mijn grote liefde in Wormerveer. Nog steeds rond de 60 kilo kwam ik in 2010 naar de Zaanstreek. En dan wordt alles weer rustig, de relatie is fijn en stabiel en we genieten van een bourgondisch leven. Langzaam is mijn lijngedrag weer op volle sterkte aanwezig weeg ik 75 en begin ik in oktober 2014 aan Cambridge. Snel resultaat, dat is wat ik wilde en met sinterklaas had ik er 11 kilo af. In de zomer zie ik alweer bijna de 70 op mijn weegschaal en in 2016 zit ik gewoon weer op 76 kilo…weer zwaarder!!

Ik vraag me wanhopig af wat kan ik nu nog…lijnen werkt gewoon niet voor mij. Moet ik naar een psycholoog? Een praatgroep? Ik moet iets want ik wordt gek van mijn eigen systeem.

“Je moet lijnen, je bent te zwaar, je kan niks”….en ondertussen schuif ik alles(al dan niet stiekem)naar binnen. Chips, chocolade, waterijs en dan blijft het niet bij een beetje.

Dan lees ik via Facebook over Esther’s mind reset hypnotherapie. Ik lees haar site en mijn nieuwsgierigheid is meteen gewekt. Ik lees verder over hypnotherapie op allerlei sites en denk misschien is dit het dan?

Als ik een berichtje van Monique lees dat ze na 1 keer rust in haar hoofd heeft ten aanzien van eten ben ik om. Dat is wat ik wil…rust in mijn hoofd, niet meer alsmaar aan lijnen denken.

Ik ben nog steeds sceptisch maar denk, baadt het niet dan zal het me zeker ook niet schaden.

23 Mei eet ik voordat ik s’middags naar Esther ga voor de virtuele maagband nog chocoladebroodjes als lunch en drink zoete oploskoffie latte macciato van nescafe ( verslavend lekker en ik kan ze niet laten staan).

Esther brengt me onder hypnose en ik heb het idee dat er niets gebeurt. Ik ben bewust aanwezig, er is niks engs of raars aan. Het lijkt of ik even heerlijk aan een soort meditatie heb gedaan(wat met een druk hoofd als het mijne best bijzonder is)

Dezelfde dag merk ik verschil in alles, bij de deka kies ik meteen voor een gezonde maaltijd, ik hoef geen frisdrank meer, mijn verslaving aan zoete koffie is weg.

In de daarop volgende weken ben ik vooral bezig met het besef, de verwondering, het genieten van het feit dat er niets dwangmatigs meer over is aan mijn eetgewoontes. Er kan om me heen gesnoept en gegeten worden wat ze willen, ik hoef niet meer, ik wil niet meer.

Ik val langzaam maar gestaag af en ben deze vakantie lichter thuis gekomen dan voordat we gingen. Dat is me echt nog nooit gebeurt! Ik voel wanneer het genoeg is, maar ik voel me vooral blij met mezelf. Ik loop bewust verder met de hond en neem vaker de trap en een omweg.

Ik zal mijn doel bereiken en dat is dankzij mezelf en Esther. Esther je bent een fijne persoonlijkheid, betrokken, behulpzaam en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb via social media. THXXX

Grtz Virginie

______________________

Afgelopen april ben ik bij Esther snuif gestart met hypnotherapie, virtuele maagband.

De rede was omdat ik niet meer uit de vicieuze cirkel kwam qua eetgedrag, en ik de afgelopen jaren niet meer de baas was over mijn eigen gedachtes rondom eten. Het gevangen zitten in je eigen gedachtes, het een denken en het ander doen maakten mij erg moe en ontevreden. Bij het zien van de advertentie van Esther hypnotherapie/virtuele maagband kreeg ik weer een sprankje hoop en het leek mij de juiste weg deze therapie te gaan volgen en uit deze vicieuze cirkel te komen. En inderdaad nu 3 maanden later is er al zoveel veranderd in mijzelf !!! door de sessies geeft Esther jou zo’n  open blik naar jezelf dat op een gegeven moment de knop echt omgaat ! Esther zoekt tijdens de sessies met jou je diepste kern op / vast gewortelde emoties zij rijkt jou tools aan deze tijdens de sessies zelf op te lossen. Deze sessies maken je vrij van blokkades, dit gaat met een lach en een traan. Esther is een ontzettend lieve vrouw die tijdens de sessies meedenkt hoe de kern nog beter aan te pakken. Tijdens het volgen van deze sessies hoort ook een audio die je dagelijks afluistert, die is speciaal op mij gericht, dit is een enorme houvast en stimulans voor je eigen gedragsverandering, het helpt mij nog steeds en voel me er ook heel prettig bij ! emoties waarom mijn eetgedrag was worden tijdens de sessies aangesproken en je aangeleerd anders met eten om te gaan en andere activiteiten te vinden i.p.v. eten. Je wordt bewust gemaakt van je eten, waarom eet ik dit nu ? heb ik het nodig ? is het gezond voor me ?  nu 3 maanden verder voel ik me VRIJ !!! ik maak nu bewuste keuzes, ik eet drie x op een dag en dat is prima, en ook voldoende ! tegenstrijdige gedachtes rondom eten zijn van de baan. Ik eet drie gezonde maaltijden en ben daar zeer tevreden mee ! mijn wil is nu echt mijn wil. Het is zo’n geluk dit te mogen ervaren. Nu 3 maanden verder en 15 kilo lichter voel ik me puur mijzelf en erg happy, Slanker, gelukkiger en voel me nog mooier dan ik al was haha.. ik heb nog wel wat te gaan wat heb mijn streef gewicht nog niet behaald maar ik weet zeker dat dat de aankomende tijd zeker gaat lukken !

Ik gun iedereen deze nieuwe mindset. Esther bedankt voor de mooie ervaring en mijn nieuwe levenswijze die het mij gebracht heeft !

Liefs s

______________

Na jaren van ” ach nou ja.. nog eentje dan.. ” in maart het traject virtuele maagband in gestapt.
T klonk makkelijk, zo makkelijk dat ik er  sceptisch over werd.. wanneer komt die terugval ?..  … Nu 3 maanden later is het nog steeds makkelijk… ik kan 1 snoepje , 1 wijntje nemen .. of zelfs bedanken !!!
De enige momenten dat ik zwoeg is met sporten !!!
Zelfs dat is nu leuk en geen verplichting
Inmiddels ben ik 20 cm rond mijn taille kwijt,  2 tot 3 kledingmaten kleiner  , is mijn conditie beter dan in de laatste 20 jaar en zijn er  demonen uit mijn hoofd  verdwenen .
Ik ben heel blij met de ” geresette ” versie  van mijzelf !!!!

______________

Recensie via facebook:
Al jaren veel te zwaar en emotie eter. Ik wilde zo graag van dat dwangmatige snaaien af. Zoveel dieeten gedaan, maar dat dwangmatige ging niet weg. Na 1 sessie bij Esther heb ik nog geen snoepje aangeraakt. Ik mag eten wat ik wil, maar heb aan sommige dingen totaal geen behoefte meer. Nu 2 sessies gehad, voel me al veel lekkerder in mijn vel zitten. Virtuele maagband is een aanrader!
_______________