Wat kan hypnotherapie voor jou betekenen?

 

Waarom hypnotherapie?

Omdat 90% van ons gedrag onbewust plaatsvindt, is het belangrijk dit onbewuste proces zodanig te sturen dat het dezelfde doelen nastreeft als we bewust gedacht hebben. Deze onbewuste processen zorgen ervoor dat wat we ons voornemen te denken of te doen vaak niet lukt of heel lang duurt. Met hypnotherapie maken we gebruik van het onbewuste om datgene te bereiken dat je veranderd wil hebben. Nare ervaringen die we vroeger hebben opgedaan kunnen uitmonden in verschillende klachten en eigenschappen. Via het hypnose kunnen we de oorzaak van de klachten opsporen en behandelen. Het onkruid is dan a.h.w er met de wortel uitgetrokken. Het resultaat is dat niet alleen de angst, kwaal of het ongewenste gedrag is veranderd, maar meestal veranderen er meer gedragingen mee op een positieve manier.

 

Wat kun je laten behandelen met hypnotherapie?

Je kunt met hypnotherapie een breed scala van klachten, problemen of belemmeringen snel en effectief aanpakken. Ook kun je met hypnotherapie leren hoe je optimaal gebruik kunt maken van je vermogens en kwaliteiten. Naast hypnotherapie maak ik ook gebruik van NLP (Neuro Linquistisch Programmeren) technieken.

Gewichtsverlies

Dit is een specialisatie van Mindreset.

Middels het Virtuele Maagband Programma wordt er een hypnotische maagband geplaatst waardoor het onderbewuste ervan overtuigd is dat er een maagband is waarna je sneller voldaan bent en het het heel makkelijk is om tussendoortjes te laten staan. De rest van het programma is gericht op het verkrijgen van een normaal eetpatroon waarbij je kan blijven kiezen wat je eet en kan blijven genieten maar op een gezond niveau. Het slagingspercentage van de maagband is 85%.

Kijk voor meer uitgebreide informatie en de ervaringen van clienten op de pagina: Virtuele maagband.

Stoppen met roken

Wordt binnen 1 sessie een niet roker! Dit is een uitgebreide sessie met een slagingspercentage van 75%

Angsten en fobieën

Faalangst, diverse angsten, paniekaanvallen, fobieën, dwanghandelingen, algemeen angstig gevoel, angst na een traumatische gebeurtenis.

Spanningsklachten

Algemeen gespannen of angstig gevoel, slaapproblemen, hoofdpijn en migraine, astmatische aandoeningen (beïnvloed door spanning), stress, vermoeidheid, prikkelbaarheid.

Onzekerheid

Onzekerheid in sociaal contact, moeite met grote groepen mensen, onzekerheid in je relatie, moeite om nieuwe contacten aan te gaan, gevoelens van minderwaardigheid, midlife crisis.

Onverwerkte ervaringen/trauma’s

Traumatische ervaringen uit je jeugd, traumatische ervaringen na een misdrijf of ongeval, ingrijpende emotionele gebeurtenissen, hervinden van je emotioneel evenwicht.

Diverse psychische klachten

Overspannenheid, slaapproblemen, wisselende stemmingen, prikkelbaarheid, weinig plezier hebben in het leven, somberheid, rouw- en verliesverwerking.

Burn-out

Mindreset biedt een traject van 5 sessies waarbij gewerkt wordt met een combinatie van  IEMT (Integral Eyemovement Therapy) en hypnose. Ondanks dat het een vaak langdurig ziekteproces is, kan dit toch met 5 sessies verholpen worden.

Ongewenst gedrag (afleren)

nagelbijten, telkens weer in hetzelfde gedrag verzanden, steeds weer dezelfde fout maken.

Voor het programma ‘Stoppen met roken’ en gewichtsverlies, verwijs ik je graag naar de aparte pagina’s hiervoor.

Psychosomatische klachten

Psychosomatische klachten, Hyperventilatie, hoofdpijn en migraine, prikkelbare darm syndroom (PDS), pijnklachten, lage rugpijn als gevolg van spanning, hoge bloeddruk, bedplassen, slaapproblemen, huidklachten, pijnklachten, lage rugpijn als gevolg van spanning, hoge bloeddruk, bedplassen, slaapproblemen, huidklachten.

Verbeteren van persoonlijk functioneren

Verbeteren van concentratie, verbeteren van doorzettingsvermogen, leren ontspannen, pijnbeheersing (ook bij bevallingen), prestatieverbetering in studie of werk, vergroten en verbeteren van sociale vaardigheden, vergroten van creativiteit, hervinden van zingeving en bezieling, vergroten van inzicht in uw persoonlijkheid of functioneren, grip krijgen op uw emotionele beleving, plezier en enthousiasme hervinden.

Allergieën

Vrijwel alle soorten allergie kunnen met hypnotherapie worden verholpen. Denk aan hooikoorts, allergieën voor katten/honden, allergie voor bepaalde voedingsmiddelen etc.

Allergieën die ik niet behandel zijn allergieën die de dood als gevolg kunnen hebben. De reden hiervan is dat dit niet te testen is en het risico te groot is. Denk hierbij aan wespen allergie, pinda’s)