Tarieven 


N.B. Door drukte is het op dit moment helaas niet mogelijk om nieuwe clienten aan te nemen. Indien u toch op een wachtlijst wil staan, is dit mogelijk. Naar verwachting kan ik over 2 maanden weer nieuwe clienten aannemen.


Openingsdagen en tijden


De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. De sessie-tijden zijn: 10.00, 12.00 en 14.00 en 16.00


Duur consult en kosten


Omdat ik rust en aandacht belangrijk vind in mijn werk, duren behandelconsulten in mijn praktijk geen drie kwartier zoals gebruikelijk is, maar geef ik dubbele sessies van  75 minuten met een mogelijke uitloop tot 90 minuten. De kosten zijn daarbij € 125,– per sessie.  


Je betaalt na ontvangst van de factuur. Deze ontvang je digitaal, tenzij je anders wenst. Ik stuur een betaalverzoek via whatsapp maar contact betalen of digitaal betalen in de praktijk kan ook.


Individuele therapie is vrijgesteld van BTW, 


Vergoeding en beroepsgeheim


Als therapeut heb ik strikt beroepsgeheim en zal ik geen enkele informatie over je delen. Indien overleg behulpzaam is met bijvoorbeeld je behandelend specialist of huisarts zal dat alleen plaatsvinden met jouw nadrukkelijke toestemming vooraf.


Mijn praktijk heeft géén contracten met zorgverzekeraars, omdat ik niet bereid ben om welke inhoudelijke informatie dan ook te verstrekken over je klachten en/of behandeling aan je verzekeraar. Dit verlangt de verzekeraar sinds het nieuwe zorgstelsel wel.


Twijfel je of jouw verzekering de consulten in mijn praktijk mogelijk toch zou vergoeden, bijvoorbeeld omdat je een zeer uitgebreide aanvullende verzekering hebt, informeer dan bij je verzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden. Mijn praktijk staat ingeschreven bij ICR Coaching.


Soms zijn werkgevers of uitkeringsinstanties bereid (een deel van) de therapiekosten te betalen. Ook als zij de betalende partij zijn, krijgen zij nooit inzage in uw dossier, tenzij u dit uiteraard zelf nadrukkelijk wenst en de door mij verstrekte informatie vooraf heeft ingezien.


Wachtlijst


Door drukte is het op dit moment helaas niet mogelijk om nieuwe clienten aan te nemen. Indien u toch op een wachtlijst wil staan, is dit mogelijk. Naar verwachting kan ik over 2 maanden weer nieuwe clienten aannemen. 


Afzeggen/verzetten van afspraken
Afspraken die niet worden nagekomen of korter dan 24 uur worden afgezegd of verzet, worden in rekening gebracht. Het is voor mijn agenda behulpzaam om zo spoedig mogelijk van je wens tot verzetten op de hoogte te worden gebracht.